Burn-out voor Beginners

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow Burn-out voor Beginners van Arnout Van den Bossche.

Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. 

De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers…

Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken en soms tot burn-outs konden leiden.

Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen. Het vele toeren voor De Relatiefluisteraar’ werd hem te veel en hij stond aan de rand van een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf.

Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema’s werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

Enkele voorsmaakjes van Arnouts nieuwe show, vind je hier:

– Arnout over Powerpoint
– Arnout over e-mail
– Arnout over een burn-out bij de overheid
– Arnout over de ideale klant

Pers & Organisatoren

Je kan hier foto’s in groot formaat, de affiche, flyers, artikels en technische fiches downloaden.

Reviews op livecomedy.be

Credits

Speelduur: 75 min
Speelperiode: Vanaf november 2016
Tekst & spel: Arnout Van den Bossche
Regie: Tim Goditiabois
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)


De Relatiefluisteraar

In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort “motivational seminar” voor koppels met ernstige relatieproblemen.

Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde “Relatiefluisteraar” doorspekt met levendige interacties en herkenbare observatiehumor.

Fijnzinnig, herkenbaar en vermakelijk raak!

Een voorstelling zonder platte of schofferende humor maar eerder verfijnd en subtiel. Arnout Van den Bossche verraste binnen- en buitenland met deze originele én interactieve show.

De aanwezigen denken nog vaak terug aan deze voorstelling samen met hun partner.

 

Credits

Speelduur: 75 min
Speelperiode: Van 2011-2015
Tekst & spel: Arnout Van den Bossche
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)