Arnout Van den Bossche schopte het in februari 2012 tot in de finale van het Vara Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland. Uit de vele inzendingen en na een traject van audities, voorronden en halve finales veroverde Arnout Van den Bossche met zijn act “De Relatiefluisteraar” een finaleplaats bij de laatste 3 en dat samen met Pepijn Schoneveld en Omar Ahaddaf.

Omar Ahaddaf ging op de finaledag met jury- en publieksprijs aan de haal, maar Arnout Van den Bossche kijkt ook terug op een fantastische ervaring. Naast de vele aandacht in de Nederlandse media volgt nu een finalistentournee met maar liefst meer dan 40 shows in de Nederlandse schouwburgen (Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam,…).

Persquotes:

“De show zit steengoed in elkaar… De zaal speelt het interactieve spel van de relatiefluisteraar mee en de formule werkt. Van den Bossche zet een act neer waar iedereen iets in herkent en smakelijk om kan lachen.” (Jasmijn Mioch, recensent Leidscabaretfestival.nl)

“Hij weet het universele thema op een simpele, maar doeltreffende manier vast te pakken. Zijn grappen zijn origineel en ook technisch snapt Arnout hoe hij de grappen moet brengen.” (www.camedy.nl)

Reportages op HumorTV.vara.nl