Corporate Comedy

Arnout is al jaren een graag geziene spreker op corporate events. Zijn show 'Burn-out voor Beginners' is door de herkenbare thema's op de werkvloer een enorm succes bij het brede publiek én bedrijven. Om aan de vele aanvragen te kunnen beantwoorden, zowel in binnen- als buitenland, ging Arnout op zoek naar twee alter ego's om zijn show te brengen op corporate events. 

Ben je dus op zoek naar een luchtige keynote speaker voor jouw bedrijfsevent als leuke afsluiter of intermezzo? Dan kun je hiervoor terecht bij Arnout Van den Bossche (NL), Arnaud Dubois (FR) of Tim Goditiabois (Nederland). 


Arnaud Dubois - Burn-out pour les débutants (FR)


Olivier Vanhuysse brengt 'Burn-out pour les Débutants', de Franstalige versie van 'Burn-out voor Beginners'. Hiervoor kruipt hij in het vel van Arnaud Dubois, met bijhorend kostuum en paarse das uiteraard.

Brusselaar Olivier Vanhuysse doorzwom al vele professionele watertjes: hij ging van Area Manager bij Decathlon naar General  Store Manager bij AS Adventure, beklom bij American Express de ladder van Senior Authorization agent, Fraud Control Unit Investigator tot Change Management Trainer en schopte het later ook nog tot Regional Business Manager bij Fitness First. Sinds dit jaar mag hij zichzelf ook Consultant bij de REA (Real Estate Academy) noemen, waar hij het BMP, Brokers Management Program geeft (Leadership, Management, Trainer, en Coaching content). 

Uiteraard volgde én gaf Olivier tijdens zijn loopbaan al tal van opleidingen en workshops en dat deed hij in het Nederlands, en français or in English. Tegenwoordig spreekt hij zelfs een poco Espagnol. Het zal je dan ook niet verbazen dat Olivier al meermaals in de gekste situaties verzeild geraakte op de werkvloer en dat irritante bazen, ellenlange e-mailconversaties of vermoeiende collega’s hem niet vreemd zijn.

En toch wist hij al die situaties het hoofd te bieden zonder tegen een burn-out aan te lopen, met de hulp van veel humor en menselijkheid. Meer nog, het begon zelfs te kriebelen om ook andere mensen in te wijden in de geheimen van het bedrijfsleven. De geknipte man dus om de succesvolle voorstelling 'Burn-out voor Beginners' van Arnout Van den Bossche in het Frans te spelen. 

KOOP TICKETS: 25/11/2023 - Arnaud Dubois: "Burn-out pour les débutants" - Chez Bobbie, Ittre. 

ARNAUD BOEKEN?
 

Arnout Van den Bossche & Arnaud Dubois (NL/FR)


Je kan Arnout en Arnaud ook samen boeken voor een 'Burn-Out voor Beginners' show in het Nederlands én Frans. Zij spelen dan afwisselend een fragment in Nederlands of Frans, en sommige onderdelen zelfs samen, bijvoorbeeld de interacties met het publiek. Een tweetalige match made in heaven dus! 

ARNOUT & ARNAUD BOEKEN?
 

Tim Goditiabois - Hoera voor Werkstress!


Tim deed de regie van 'Burn-out voor Beginners' en speelt nu op vraag van Arnout deze show voor Nederlandse bedrijven. Tim gaf er zijn eigen twist aan en doopte zijn versie van de show om in 'Hoera voor Werkstress!'  

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar “Hoera voor werkstress”. Tijdens deze humorshow in de vorm van een opleiding deelt comedian Tim zijn ervaringen uit het bedrijfsleven. Met zijn flipchart tovert hij overzichtelijke schema’s tevoorschijn en geeft hij tips and tricks om te overleven in deze grijze mensenjungle. Ellenlange vergaderingen, ambetante bazen en kapotte printers gaan je niet meer klein krijgen, want Tim is er voor jou!

Tim Goditiabois  [ go.die.tie.a.bwaa ] is een Vlaamse cabaretier die al jaren in Nederland woont. Hij won in 2008 de juryprijs van het Leids Cabaretfestival met Ter Bescherming van de Jeugd. In 2012 won hij samen met Thijs De Clus ook het Utrechts Cabaret Festival. Naast comedy kent Tim ook alles van het bedrijfsleven: hij is arbeids- en organisatiepsycholoog van opleiding, werkte jarenlang als recruiter, coachte verkopers en gaf opleidingen in de consulting. 

TIM BOEKEN?

 


Wil je op de hoogte blijven?