In november 2016 gaat Arnout Van den Bossche in première met zijn nieuwe zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’. Met dit onderwerp als centrale thema, lijkt Arnout een gevoelige snaar te raken. De show is dan ook helemaal gebaseerd op zijn eigen ervaringen in het werkveld, want voordat Arnout comedian werd, werkte hij meer dan tien jaar als ingenieur voor verschillende bedrijven. Hier zag hij hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek maakten.

“Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het te kunnen volhouden. Dat lijkt te werken: na mijn try-out optredens komen mensen me vaak bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met de dagelijkse ellende op hun werk.” (Arnout)

In 2009 won Arnout Humo’s Comedy Cup, waarna hij jarenlang fulltime tourde met “De Relatiefluisteraar”. Het succes van deze voorstelling leidde ertoe dat Arnout zelf een inzinking nabij was. Meer info hierover en de nieuwe voorstelling die daaruit voortvloeide, vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.